LIFESTYLE

Eurovision 2022: Καθηλωτική η Αμάντα Γεωργιάδη συγκλόνισε με την ερμηνεία της - Δείτε βίντεο

Eurovision 2022: Καθηλωτική η Αμάντα Γεωργιάδη συγκλόνισε με την ερμηνεία της - Δείτε βίντεο

Με τον αριθμό 17 εμφανίστηκε η Ελλάδα στον αποψινό τελικό της Eurovision 2022. Η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» έλαμψε για ακόμα μια φορά στη σκηνή του PalaOlimpico και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό για την ελληνική αποστολή.

Η εμφάνιση της Αμάντας ξεκινά με κοντινά πλάνα στο πρόσωπό της σαν να βλέπουμε όλη την ιστορία να εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια της. Η ίδια είναι καθισμένη σε μία καρέκλα ενώ σταδιακά εμφανίζονται κι άλλες επάνω στη σκηνή σαν να είναι παρατημένες.

Κατά τη διάρκεια ενός μακρινού πλάνου, οι καρέκλες μοιάζουν σαν να λιώνουν κι όλα γύρω να βρίσκονται σε αποσύνθεση. Ταυτόχρονα στο background προβάλλονται πλάνα με ένα ζευγάρι που χορεύει, δίνοντας μία πολύ νοσταλγική νότα σε όλη την εμφάνιση.

Προς το τέλος της ερμηνείας η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής και λευκές δέσμες φωτός λούζουν όλη την παρουσίαση. Μία πολύ λιτή κι επαγγελματική παρουσίαση, που κέρδισε το κοινό και καταχειροκρότησε την Αμάντα για την άψογη κι υποδειγματική ερμηνεία της.

Το «Die Together» αποτελεί μία σύνθεση της ίδιας Αμάντας και του Bjørn Helge Gammelsæter. Το σκηνικό αποτέλεσμα της εμφάνισης της Ελλάδας στην Eurovision επιμελήθηκε ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος θέλησε να αποτυπώσει τρία στοιχεία: την απουσία, το χωρισμό και τη φθορά. Το φόρεμα της καλλιτέχνιδας επιμελήθηκε η Σήλια Κριαθαριώτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top