Δεν κοιμήθηκαν οι Αστυνομικοί – Μέχρι τα ξημερώματα κτένισαν την Κάτω Πάφο

Δεν κοιμήθηκαν οι Αστυνομικοί – Μέχρι τα ξημερώματα κτένισαν την Κάτω Πάφο

Από ΜΑΑΔίτες μέχρι τροχαία Αρχηγείου κατέβηκε στην Πάφο χθες. Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το πρωί.

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν χθες από τις 22:00 το βράδυ μέχρι σήμερα στις 04:00 το πρωί μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της ΜΑΑΔ και της τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, με στόχο την πάταξη κάθε μορφής παρανομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν 24 καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής, 15 καταγγελίες για κάπνισμα, 140 έλεγχοι για αλκοόλη κατά τους οποίους έγιναν 14 καταγγελίες και 18 καταγγελίες για άλλες τροχαίας παραβάσεις.

Οι επιχειρήσεις αναμένεται να εντατικοποιηθούν για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης, του καπνίσματος , του κραχτισμού και άλλων παρανομιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.