ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Η πολιτική είναι για τα δύσκολα» - Ζούμε κρίση ασφάλειας και ακρίβειας

Αβέρωφ: «Η πολιτική είναι για τα δύσκολα» - Ζούμε κρίση ασφάλειας και ακρίβειας

Μάθαμε να λειτουργούμε στα δύσκολα δήλωσε ο Προέδρος του ΔΗΣΥ και Υποψήφιος Προέδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Ζούμε σε μια εποχή που το μόνο σταθερό είναι δυστυχώς η αστάθεια. Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με ακόμη μια μεγαλύτερη κρίση. Μετά την οικονομική κρίση του 2013, αντιμετωπίσαμε την παγκόσμια υγειονομική κρίση και πριν ακόμη τελειώσει ζούμε και βιώνουμε, ολόκληρη η ανθρωπότητα, μια κρίση ασφάλειας αλλά και μια κρίση ακρίβειας και πληθωρισμού.

Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις οράματα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσεις ότι έχεις πατρίδα, διασφαλίζεις την οικονομική σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες. Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε. Και θέλω να μοιραστώ την πεποίθησή μου, πως μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top