Αβέρωφ: «Η πολιτική είναι για τα δύσκολα» - Ζούμε κρίση ασφάλειας και ακρίβειας

Αβέρωφ: «Η πολιτική είναι για τα δύσκολα» - Ζούμε κρίση ασφάλειας και ακρίβειας

Μάθαμε να λειτουργούμε στα δύσκολα δήλωσε ο Προέδρος του ΔΗΣΥ και Υποψήφιος Προέδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Ζούμε σε μια εποχή που το μόνο σταθερό είναι δυστυχώς η αστάθεια. Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με ακόμη μια μεγαλύτερη κρίση. Μετά την οικονομική κρίση του 2013, αντιμετωπίσαμε την παγκόσμια υγειονομική κρίση και πριν ακόμη τελειώσει ζούμε και βιώνουμε, ολόκληρη η ανθρωπότητα, μια κρίση ασφάλειας αλλά και μια κρίση ακρίβειας και πληθωρισμού.

Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις οράματα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσεις ότι έχεις πατρίδα, διασφαλίζεις την οικονομική σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες. Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε. Και θέλω να μοιραστώ την πεποίθησή μου, πως μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE