Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Χίλιες και μία νίκες: ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σχετικά εύκολα (2-0 σετ) την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και κατέκτησε το σπουδαίο χωμάτινο Master για 6η φορά στην τεράστια καριέρα του.

Είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως τελικά «παραδόθηκε» με 6-0, 7-6(5) σε 96 λεπτά και πάει... με άδεια χέρια στο Roland Garros. Αυτό το 14-3, πάντως, φέτος στο χώμα, του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδες για κάτι καλό στο Παρίσι!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.