Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Χίλιες και μία νίκες: ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σχετικά εύκολα (2-0 σετ) την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και κατέκτησε το σπουδαίο χωμάτινο Master για 6η φορά στην τεράστια καριέρα του.

Είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως τελικά «παραδόθηκε» με 6-0, 7-6(5) σε 96 λεπτά και πάει... με άδεια χέρια στο Roland Garros. Αυτό το 14-3, πάντως, φέτος στο χώμα, του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδες για κάτι καλό στο Παρίσι!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE