Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Χίλιες και μία νίκες: ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σχετικά εύκολα (2-0 σετ) την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και κατέκτησε το σπουδαίο χωμάτινο Master για 6η φορά στην τεράστια καριέρα του.

Είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως τελικά «παραδόθηκε» με 6-0, 7-6(5) σε 96 λεπτά και πάει... με άδεια χέρια στο Roland Garros. Αυτό το 14-3, πάντως, φέτος στο χώμα, του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδες για κάτι καλό στο Παρίσι!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE