Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Χίλιες και μία νίκες: ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σχετικά εύκολα (2-0 σετ) την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και κατέκτησε το σπουδαίο χωμάτινο Master για 6η φορά στην τεράστια καριέρα του.

Είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως τελικά «παραδόθηκε» με 6-0, 7-6(5) σε 96 λεπτά και πάει... με άδεια χέρια στο Roland Garros. Αυτό το 14-3, πάντως, φέτος στο χώμα, του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδες για κάτι καλό στο Παρίσι!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE