Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Τυφώνας Τζόκοβιτς παρέσυρε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης

Χίλιες και μία νίκες: ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκαμψε σχετικά εύκολα (2-0 σετ) την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της Ρώμης και κατέκτησε το σπουδαίο χωμάτινο Master για 6η φορά στην τεράστια καριέρα του.

Είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όμως τελικά «παραδόθηκε» με 6-0, 7-6(5) σε 96 λεπτά και πάει... με άδεια χέρια στο Roland Garros. Αυτό το 14-3, πάντως, φέτος στο χώμα, του δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδες για κάτι καλό στο Παρίσι!

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE