Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοκόλλητες για πάντα» - Ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της

Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοκόλλητες για πάντα» - Ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της. Μαμά και κόρη εκμεταλλεύτηκαν τον όμορφο καιρό και έκαναν μίνι απόδραση μέχρι την Κάρυστο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία στο Instagram της όπου εκείνη σαν μικρό κοριτσάκι κάθεται στην αγκαλιά της.

Στο στιγμιότυπο η Ελένη Μενεγάκη με φουλ καλοκαιρινή διάθεση γράφει στο μήνυμά της: «Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά!».

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Αυτή θα είναι η αφετηρία για τους Αμερικάνους εμπειρογνώμονες - Πώς θα κινηθούν οι έρευνες

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Αυτή θα είναι η αφετηρία για τους Αμερικάνους εμπειρογνώμονες - Πώς θα κινηθούν οι έρευνες

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες σε όλα τα επίπεδα για τα αίτια και διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, τόσο από τις αρμόδιες αρχές, όσο και τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι βρίσκονται στο πεδίο για τέταρτη μέρα, συγκεντρώνοντας στοιχεία για το πόρισμα τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE