Συμμετοχή ΥΠΑΜ στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες

Συμμετοχή ΥΠΑΜ στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα, 16 Μαΐου 2022, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, για να λάβει μέρος στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, όπου οι Υπουργοί Άμυνας των κρατών μελών θα συζητήσουν, την ισχύουσα κατάσταση και τη μελλοντική πορεία υλοποίησης της Στρατηγικής Πυξίδας.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην αποτελεσματικότητα των αποστολών και των επιχειρήσεων της Κοινής Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, κατά την οποία ο Ουκρανός Υπουργός Άμυνας θα ενημερώσει μέσω τηλεδιάσκεψης το Συμβούλιο για την τρέχουσα κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE