Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Όχημα συγκρούστηκε σε χωμάτινο όχθο και ανατράπηκε - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Όχημα  συγκρούστηκε σε χωμάτινο όχθο και ανατράπηκε - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 75χρονος σε τροχαίου που συνέβη την Κυριακή στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 79χρονος, κάτοικος Δρούσειας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Μεσόγης-Τσάδας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του, συγκρούστηκε σε χωμάτινο όχθο και ανατράπηκε.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει πολλαπλά κατάγματα, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE