ΠτΔ για Ζέτα - «Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση»

ΠτΔ για Ζέτα - «Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση»

Περαστικά στην υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει «στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία».

 

Υπενθυμίζεται ότι, η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Η υπουργός εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE