Ενεπλάκη σε τροχαίο η σύζυγός του και γρονθοκόπησε τον οδηγό - Του πέρασαν χειροπέδες

Ενεπλάκη σε τροχαίο η σύζυγός του και γρονθοκόπησε τον οδηγό - Του πέρασαν χειροπέδες

Στην σύλληψη εντός άντρα προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον οδηγού οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το πρωί της Κυριακής μέλη της Τροχαίας Πάφου διερευνούσαν τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οδηγοί οχημάτων, μια γυναίκα και ένας άντρας ηλικίας 42 ετών.

Στην σκηνή μετέβη ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στην παρουσία αστυνομικών επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον εμπλεκόμενο οδηγό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αιμάτωμα στο μάτι.

Ακολούθως συνελήφθη για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου διερευνώνται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE