Δάκρυα στο press room – Γιατί έκλαιγαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες

Δάκρυα στο press room – Γιατί έκλαιγαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες

Πολύ βαρύ και φορτισμένο το κλίμα.

Σε πολύ φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Γερούν Ντάισελμπλουμ στις Βρυξέλλες. Μάλιστα όπως μεταφέρουν ξένοι δημοσιογράφοι στο Twitter Ελληνες δημοσιογράφοι έβαλαν τα κλάματα, βλέποντας τις δραματικές εξελίξεις κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο συντάκτης του Sky News Ed Conway έγραψε στο Twitter: Πολύ σουρεαλιστική η ατμόσφαιρα στο press room εδώ στις Βρυξέλλες. Ενας δημοσιογράφος έχει ξεσπάσει σε κλάματα. Οι περισσότεροι ρεπόρτερ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ που το ευρώ διασπάται.

Ανάλογες εικόνες μετέφερε και η ανταποκρίτρια του MEGA Μαρία Δεναξά, η οποία είπε ότι Ελληνες δημοσιογράφοι έβαλαν τα κλάματα στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.