Υπόθεση διαρρήξεων καταστημάτων διερευνά η Αστυνομία - Μαρτυρία εναντίον 27χρονου

Υπόθεση διαρρήξεων καταστημάτων διερευνά η Αστυνομία - Μαρτυρία εναντίον 27χρονου

Υπόθεση διαρρήξεων δύο καταστημάτων και απόπειρας διάρρηξης τρίτου με σκοπό την κλοπή διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία έχει εξασφαλίσει μαρτυρία ότι σ’ αυτές φέρεται να εμπλέκεται 27χρονος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου σχετικά με δύο διαρρήξεις καταστημάτων καθώς και μιας διάρρηξης με σκοπό την κλοπή που διαπράχτηκαν στις 25 Φεβρουαρίου, 2022 στην Κάτω Πάφο, η Αστυνομία Πάφου εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 27χρονου ο οποίος είναι υπόδικος στις κεντρικές φυλακές για άλλες υποθέσεις παρόμοιας φύσεως. Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σε κάποιο στάδιο ο 27χρονος θα ανακριθεί και θα κατηγορηθεί με σκοπό την ποινική του δίωξη.

Σχετικά με το ιστορικό των διαρρήξεων, ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι από το ένα κατάστημα είχε κλαπεί περιουσία συνολικής αξίας €2.660, από το άλλο κατάστημα περιουσία αξίας €800 και σε τρίτο κατάστημα έγινε απόπειρα διάρρηξης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE