ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέβηκαν στο Προεδρικό - Διαμαρτύρονται οι υποψήφιοι αστυνομικοί για τις ψυχομετρικές εξετάσεις - Δείτε φωτογραφίες

Κατέβηκαν στο Προεδρικό - Διαμαρτύρονται οι υποψήφιοι αστυνομικοί για τις ψυχομετρικές εξετάσεις - Δείτε φωτογραφίες

Πέρασαν στις προηγούμενες εξετάσεις της Αστυνομίας αλλά απέτυχαν στις νέες προκαλώντας τους αισθήματα αγανάκτησης οδηγώντας τους σήμερα σε διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό.

Δυναμικά μέτρα είναι έτοιμοι να λάβουν οι 46 που ενώ πέτυχαν στην προηγούμενη διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών, η οποία ακυρώθηκε με απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου, έμειναν εκτός, καθώς απέτυχαν στις νέες εξετάσεις της Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας συμμετέχουν οι γονείς και συγγενείς των επηρεαζόμενων, ενώ παρευρέθηκαν και βουλευτές.

Η θέση των διαμαρτυρόμενων είναι ότι οι ψυχομετρικές εξετάσεις είναι πλήρως αναξιόπιστες, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, αφού δεν είναι λογικό οι 46 επηρεαζόμενοι να πέρασαν με επιτυχία την πρώτη εξέταση καταλαμβάνοντας μάλιστα τις πρώτες θέσεις κατά σειρά επιτυχίας και στη δεύτερη εξέταση στις ψυχομετρικές εξετάσεις να κόπηκαν.

Οι 46 καλούν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, όπως παρέμβει προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για αποκατάσταση της συνταγματικής Αρχής της Ισότητας και των αρχών της Χρηστής Διοίκησης και της Καλής Πίστης.

Δείτε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑΕυρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top