ΤΕΛΙΚΟΣ Εθνικός-Ομόνοια: «ΟΚ» από Υπουργείο και ΑΥΞΗΣΗ ποσοστού χωρητικότητας - Πόσοι φίλαθλοι θα είναι ΓΣΠ

ΤΕΛΙΚΟΣ Εθνικός-Ομόνοια: «ΟΚ» από Υπουργείο και ΑΥΞΗΣΗ ποσοστού χωρητικότητας - Πόσοι φίλαθλοι θα είναι ΓΣΠ

Μετά τις προσπάθειες και κινήσεις που έκαναν Εθνικός Άχνας και Ομόνοια για αύξηση του ποσοστού χωρητικότητας για τον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το Υπουργείο Υγείας θα κάνει αποδεκτό από το αίτημα.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Υγείας εγκρίνει την αύξηση του ποσοστού από 85 σε 95% της χωρητικότητας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν δικαίωμα να είναι στις κερκίδες του ΓΣΠ τη μεθεπόμενη Τετάρτη 21716 φίλαθλοι, από 22859 που είναι το 100% χωρητικότητας του γηπέδου της Λευκωσίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE