Φανερά συγκινημένος ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης - «Μου έχετε αποστείλει συμπαράσταση για τη Ζέτα μου, το εκτιμώ απεριόριστα»

Φανερά συγκινημένος ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης - «Μου έχετε αποστείλει συμπαράσταση για τη Ζέτα μου, το εκτιμώ απεριόριστα»

Ευχαριστίες σε όλους όσους έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά για τη μητέρα του, απεύθυνε ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο γνωστός νομικός προέβη σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνοντας πως «σας ευχαριστώ ειλικρινά για τα χιλιάδες μηνύματα που μου έχετε αποστείλει για συμπαράσταση και ευχές για τη Ζέτα μου. Το εκτιμώ απεριόριστα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος της υπουργού Εργασίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, μαζί με την αδερφή της.

Δείτε το μήνυμά του:

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε νωρίτερα πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή, μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.  

Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.