Ικανοποίηση Αβέρωφ για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - «Κανείς δεν θα δεχτεί λύση δύο κρατών»

Ικανοποίηση Αβέρωφ για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - «Κανείς δεν θα δεχτεί λύση δύο κρατών»

Την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Κυπριακό στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, σχολίασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Με γραπτή του δήλωση αναφέρει πως «σήμερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αμερικανικό Κογκρέσο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα για την ανοιχτή πληγή του Ελληνισμού από την εισβολή και κατοχή της πατρίδας μας.

Κατέστησε δε σαφές, όπως το έπραξε και στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζό Μπάιντεν, ότι κανείς δεν θα δεχτεί λύση δυο κρατών όπως αξιώνει η Τουρκία στο κυπριακό.

Εκφράζω τη μεγάλη μου ικανοποίηση για τα μηνύματα που μετέφερε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στην πολιτική ηγεσία και στον αμερικανικό λαό, και τα οποία αντανακλούν τις πάγιες θέσεις μας στο εθνικό μας θέμα για την επίτευξη λύσης πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE