Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Ανήλικος οδηγούσε με τη μητέρα του στο πίσω κάθισμα  

Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Ανήλικος οδηγούσε με τη μητέρα του στο πίσω κάθισμα   

Αρκετοί φαίνεται να είναι οι παραβάτες όσο αφορά την τροχαία, αφού οι εκστρατείες που πραγματοποιεί κατά διαστήματα η Αστυνομία αποδίδουν καρπούς.

Σε εκστρατεία της Τροχαίας που έλαβε χώρα στη Λεμεσό από τις 8 το πρωί της 17ης Μαΐου μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Μαΐου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων να οδηγούν ανήλικοι και με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν από τις επτά το βράδυ της Τρίτης,  μοτοσικλετιστές  ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 14χρονο με συνεπιβάτη συνομίληκο του, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν η μητέρα του οδηγού.

Το αυτοκίνητο κρατήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού.

Σε άλλη περίπτωση, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης οι μοτοσικλετιστές της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγείτο από 17χρονο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Όταν ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το μοτοποδήλατο και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί, λόγω έντονης μυρωδιάς κάνναβης, άνοιξαν το κάθισμα του μοτοποδηλάτου, όπου και εντόπισαν 16 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Το μοτοποδήλατο και τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ Λεμεσού, η οποία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE