Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Πυρά εναντίον Νίκου Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ μέσω του βουλευτή και Αντιπροέδρου του κόμματος Ευθύμιου Δίπλαρου, με αφορμή το περιστατικό λογοκλοπής που διαπιστώθηκε στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο οργώνει την Κύπρο και κάνει διάλογο προκειμένου να διαμορφώσει το όραμά του.

Και όμως στην πρώτη του εμφάνιση, παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες.

Εκφράστηκε με εκτεταμένη λογοκλοπή από την εξαγγελία Κασουλίδη το 2008.

Πράξη που εγείρει ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ηθικό και δεοντολογικό και που πρέπει ο ίδιος να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE