Τwitter: Το Δ.Σ. πιέζει να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς με τον Έλον Μασκ

Τwitter: Το Δ.Σ. πιέζει να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς με τον Έλον Μασκ

Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter Inc. σχεδιάζει να αναγκάσει την εφαρμογή της συμφωνίας εξαγοράς, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τον Έλον Μασκ, λέγοντας ότι η συναλλαγή είναι προς το συμφέρον όλων των μετόχων, όπως αναφέρει το Bloomberg.

«Σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να αναγκάσουμε την επίτευξη εξαγοράς» δήλωσε χθες το Δ.Σ στο πρακτορείο «Bloomberg».

Όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, τα διευθυντικά στελέχη ψήφισαν νωρίτερα και ομόφωνα ζητούν από τους μετόχους να εγκρίνουν την προσφορά του Μασκ έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή.

Η δήλωση του διοικητικού συμβουλίου έρχεται καθώς ο Μασκ φαίνεται να κάνει ελιγμούς για να απορρίψει ή να επαναδιαπραγματευτεί την προσφορά του.

Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας δήλωσε χθες ότι η συμφωνία του για την εξαγορά του Twitter δεν θα προχωρήσει έως ότου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δείξει δημόσια την απόδειξη ότι έχει λιγότερο από 5% ψεύτικους λογαριασμούς (bots) στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μασκ έχει υπολογίσει ότι τα bots στο Twitter είναι περίπου 20%.

Aπό την πλευρά του, το Twitter έχει δηλώσει «αφοσιωμένο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ύψους, 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη συμφωνημένη τιμή και όρους».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE