Η Διοίκηση του ΚΣΕΔ Χάϊφας επισκέφθηκε το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα

Η Διοίκηση του ΚΣΕΔ Χάϊφας επισκέφθηκε το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα

Το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στη Λάρνακα, επισκέφθηκε η Διοίκηση του ΚΣΕΔ της Χάϊφας.

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ το ΚΣΕΔ αναφέρει ότι «τα γραφεία του Κέντρου στη Λάρνακα, επισκέφθηκε χθες Τρίτη 17 Μαϊου, η Διοίκηση του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης Χάιφας (JRCC Haifa), στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Πολυεθνική Άσκηση «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2022».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Έρευνα - Διάσωση και αναλύθηκαν πιθανοί τρόποι διεύρυνσης της συνεργασίας των 2 Κέντρων, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Ο επικεφαλής της Ισραηλινής αντιπροσωπείας «εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για την άρτια οργάνωση του ΚΣΕΔ Λάρνακας, όσο και για το υψηλό επίπεδο της συνεργασίας που διατηρούν τα ΚΣΕΔ των δύο χωρών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE