Η Διοίκηση του ΚΣΕΔ Χάϊφας επισκέφθηκε το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα

Η Διοίκηση του ΚΣΕΔ Χάϊφας επισκέφθηκε το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα

Το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) στη Λάρνακα, επισκέφθηκε η Διοίκηση του ΚΣΕΔ της Χάϊφας.

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ το ΚΣΕΔ αναφέρει ότι «τα γραφεία του Κέντρου στη Λάρνακα, επισκέφθηκε χθες Τρίτη 17 Μαϊου, η Διοίκηση του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης Χάιφας (JRCC Haifa), στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Πολυεθνική Άσκηση «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 2022».

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Έρευνα - Διάσωση και αναλύθηκαν πιθανοί τρόποι διεύρυνσης της συνεργασίας των 2 Κέντρων, οι οποίοι θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Ο επικεφαλής της Ισραηλινής αντιπροσωπείας «εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για την άρτια οργάνωση του ΚΣΕΔ Λάρνακας, όσο και για το υψηλό επίπεδο της συνεργασίας που διατηρούν τα ΚΣΕΔ των δύο χωρών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE