H Υπουργός Δικαιοσύνης θα στηρίξει αρμοδίως την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς

H Υπουργός Δικαιοσύνης θα στηρίξει αρμοδίως την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς

H Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου επιβεβαίωσε πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της θα στηρίξει τα αιτήματα των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς, ούτως ώστε να ξεκινήσει τάχιστα τη λειτουργία της.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου είχε την Τρίτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Επίτροπο Διαφάνειας Χάρη Πογιατζή και τα μέλη της Αρχής, κατά την οποία έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τις ανάγκες στέγασης και στελέχωσης της Αρχής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.