Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός: Θα ανοικοδομήσουμε όλες τις «απελευθερωμένες» περιοχές στην Ουκρανία

Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός: Θα ανοικοδομήσουμε όλες τις «απελευθερωμένες» περιοχές στην Ουκρανία

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαράτ Χουσούλιν.

Η Ρωσία θα χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση των περιοχών στην Ουκρανία που περιήλθαν στο έλεγχο της και θα επισκευάσει τους δρόμους που συνδέουν αυτές τις περιοχές με την Ρωσία, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Μαράτ Χουσούλιν, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το πρακτορείο RIA. Ο Χουσούλιν δήλωσε ότι η Ρωσία «απελευθέρωσε» τις περιοχές αυτές.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη ως προς την δυναμικότητα του, θα προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια τη Ρωσία και την Ουκρανία εφόσον η Ουκρανία πληρώνει για την ενέργεια. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν καταλάβει τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE