Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στη Λευκωσία, γύρω στις 11μ.μ. χθες, και υπό την απειλή μαχαιριού, έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο.

Εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο βρισκόταν 49χρονη υπάλληλος.

Ο δράστης περιγράφεται ως αφρικανικής καταγωγής, ψηλός, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε άσπρο μαντήλι στο κεφάλι, προστατευτική μάσκα, μαύρο σακάκι, παντελόνι φόρμα χρώματος γκρι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE