ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρίχνουν «φως» στον θάνατο της άτυχης Νάταλις - Στο τελικό στάδιο οι έρευνες της Αστυνομίας

Ρίχνουν «φως» στον θάνατο της άτυχης Νάταλις - Στο τελικό στάδιο οι έρευνες της Αστυνομίας

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της άτυχης ΣΥΟΠ, Νάταλις Νεοφύτου.

Τη δεδομένη στιγμή διεξάγονται δύο έρευνες, μια από την Αστυνομία (σ.σ. που περιλαμβάνει τον φάκελο ανακρίσεων) και μια από την Εθνική Φρουρά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΑΜ, Χρίστος Πιερή, μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν.

Όπως ανέφερε αρχικά «θέλω να πιστεύω ότι πάμε προς το τέλος. Σύντομα θα ολοκληρωθεί ο φάκελος της ανάκρισης. Είχαν μεταβεί στον χώρο, είχαν δώσει οδηγίες σε εξιδεικευμένο προσωπικό της Κυβέρνησης για να ελέγξει το όχημα. Είναι το ΤΟΜ που έπρεπε να ελέγξει το όχημα. Πήραν τις καταθέσεις που έπρεπε να πάρουν και ελπίζω ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο φάκελος της ανάκρισης. Παράλληλα υπάρχει και μια άλλη έρευνα από την Εθνική Φρουρά, θα εξετάσει το στρατιωτικό κομμάτι του συμβάντος και αυτό θα συμπληρώσει προβλήματα, παραλήψεις ή άλλες οδηγίες που πρέπει να δοθούν για να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό».

Στη συνέχεια τόνισε πως «σίγουρα κάτι πήγε λάθος είναι προφανές. Δεν μπορώ να πω κάτι για το περιεχόμενο της έρευνας όσο είναι σε εξέλιξη. Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα στα κοινωνικά δίκτυα και αυτά θα ερευνηθούν. Η Αστυνομία δεν είναι η αρμοδιότητα να καταδείξει τα υπόλοιπα. Για αυτό θα το διερευνήσουμε και εμείς».

Δείτε εδώ το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline, το ατύχημα δεν συνέβη κατά την διάρκεια άσκησης αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά το τέλος της άσκησης, είχαν δοθεί οδηγίες για να γίνει ανεφοδιασμός του οχήματος και το ατύχημα φαίνεται να έγινε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top