Πήγε να βγάλει φωτογραφία με την πελεκάνο στην Μύκονο και εκείνος κόντεψε να την... φάει - Δείτε βίντεο

Πήγε να βγάλει φωτογραφία με την πελεκάνο στην Μύκονο και εκείνος κόντεψε να την... φάει - Δείτε βίντεο

Η επιθυμία μίας κοπέλας στην Μύκονο να βγάλει φωτογραφία με πελεκάνο, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ο πελεκάνος είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου και οι περισσότεροι από όσους επισκέπτονται το νησί, προσπαθούν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους.

Αυτό επιχείρησε και η Μαριλού, μόνο που η κατάληξη ήταν κάπως διαφορετική, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Την ώρα λοιπόν που είχε καθίσει δίπλα του και ετοιμαζόταν για το... κλικ, εκείνος είτε δεν είχε διάθεση για... δημοσιότητα, είτε άρχισε να παίζει, ανοίγοντας το στόμα του για να βάλει όλο το κεφάλι της κοπέλας μέσα.

Δείτε το video...

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE