Αναστάτωση σε πτήσης της United Airlines από Αθήνα - Εκτροπή προς Ισλανδία λόγω τραυματισμού του πιλότου

Αναστάτωση σε πτήσης της United Airlines από Αθήνα - Εκτροπή προς Ισλανδία λόγω τραυματισμού του πιλότου

Αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης της United Airlines από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης όταν  αεροσκάφος Boeing 737 έκανε εκτροπή προς το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ στην Ισλανδία.

Στους επιβάτες της πτήσης προκλήθηκε αναστάτωση διότι δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή. Αυτή την ώρα, το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πετά πάνω από τον Ατλαντικό προς το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ.

Κατά πληροφορίες, η αιτία της αλλαγής πορείας και της εκτροπής της απ' ευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη είναι ο... τραυματισμός ενός εκ των πιλότων στην Ελλάδα. Κατά πληροφορίες, ένας από τους πιλότους της United Airlines είχε σπάσει το πόδι του στην Αθήνα και η πτήση κατευθύνθηκε εκτάκτως προς την Ισλανδία για να επιβιβαστεί νέος πιλότος.

Ωστόσο οι επιβάτες δεν είχαν ενημερωθεί με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο εσωτερικό του αεροσκάφους με πληροφορίες να κάνουν αναφορά στο ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης.

Για την δεδομένη εκτροπή της πτήσης της United Airlines που αποτυπώνεται στις ιστοσελίδες που αποτυπώνουν τις αεροπορικές πτήσεις και τις αλλαγές εν πτήσει δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση της ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και των υπευθύνων στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE