Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονη που παρίστανε τη… γιατρό - Τέταρτη σύλληψη για τη γνωστή απάτη

Στα χέρια της Αστυνομίας 19χρονη που παρίστανε τη… γιατρό - Τέταρτη σύλληψη για τη γνωστή απάτη

Στη σύλληψη 19χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις όπου άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες και παριστάνοντας τους γιατρούς αποσπούν χρήματα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων η Αστυνομία είχε προχωρήσει τις προηγούμενες μέρες, στη σύλληψη δύο αντρών, ηλικίας 52 και 25 ετών, και μιας γυναίκας, ηλικίας 47 ετών.

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές εξετάσεις, οι δράστες του συγκεκριμένου τύπου απάτης, τηλεφωνούν σε πολίτες, παριστάνοντας τους γιατρούς και τους αναφέρουν ότι συγγενικό τους πρόσωπο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Για το σκοπό αυτό ζητούν από τα υποψήφια θύματά τους μεγάλα χρηματικά, δήθεν για κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.