Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Θέση παίρνει το Υπουργείο Υγείας μετά τις έντονες αντιδράσεις για την πρόταση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου που αφορά αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει το ΓεΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνο Αθανασίου, το Υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως όποιες αλλαγές και να υπάρξουν δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του ΓεΣΥ.

«Η θέση του Υπουργείου Υγείας είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία το ΓεΣΥ. Μετά από πολλές δεκαετίες και με τη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πλέον είναι στη διάθεση των πολιτών και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες», είπε συγκεκριμένα.  

«Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτέ τροποποιήσεις ώστε να διορθωθούν όποιες στρεβλώσεις υπάρχουν και να παταχθούν φαινόμενα όπως είναι οι καταχρήσεις και άλλα εντός του συστήματος Υγείας», πρόσθεσε.

«Το σημαντικό είναι όμως ότι οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν δεν θα οδηγήσουν στην αλλαγή της φιλοσοφίας είτε της αρχιτεκτονικής του γενικού σχεδίου Υγείας»

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE