Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Θέση παίρνει το Υπουργείο Υγείας μετά τις έντονες αντιδράσεις για την πρόταση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου που αφορά αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει το ΓεΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνο Αθανασίου, το Υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως όποιες αλλαγές και να υπάρξουν δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του ΓεΣΥ.

«Η θέση του Υπουργείου Υγείας είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία το ΓεΣΥ. Μετά από πολλές δεκαετίες και με τη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πλέον είναι στη διάθεση των πολιτών και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες», είπε συγκεκριμένα.  

«Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτέ τροποποιήσεις ώστε να διορθωθούν όποιες στρεβλώσεις υπάρχουν και να παταχθούν φαινόμενα όπως είναι οι καταχρήσεις και άλλα εντός του συστήματος Υγείας», πρόσθεσε.

«Το σημαντικό είναι όμως ότι οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν δεν θα οδηγήσουν στην αλλαγή της φιλοσοφίας είτε της αρχιτεκτονικής του γενικού σχεδίου Υγείας»

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE