Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του 10 μηνών παιδιού τους!

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα: Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία του 10 μηνών παιδιού τους!

Το βρέφος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Οδηγός ήταν η μητέρα του, η οποία δεν τραυματίστηκε - Τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο του, αλλά και τη βάπτιση του παιδιού

Μία αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε έξω από την Ελασσόνα την Πέμπτη, όπου ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη μητέρα του βρέφους, ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE