Ξεκαπνίζει η showbiz - Ποια η νέα κόντρα αλά twitter;

Ξεκαπνίζει η showbiz - Ποια η νέα κόντρα αλά twitter;

Δεν μύρισε απλά μπαρούτι! Ακούστηκε και το μπουμ.

Ένα tweet της Ευαγγελίας Αραβανή ήταν αρκετό για να δεχθεί «επίθεση» από την Μαίρη Συνατσάκη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ευαγγελία Αραβανή «ανέβασε» μια φωτογραφία της με φόντο κότερα και έγραψε μήνυμα: «Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της....και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένα».

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις είδε τη φωτογραφία την αναδημοσίευσε στη σελίδα της και έγραψε σχόλιο: «#sea #sun #kotera #istioploika/καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μια Κυριακή».

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε βλέποντας τα κότερα με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι της έδιναν μπράβο και της έλεγαν ότι έχει δίκιο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.