ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνωστισμός βαφτίσεων για το καλοκαίρι – Γιατί παραπονιούνται οι γονείς;

Συνωστισμός βαφτίσεων για το καλοκαίρι – Γιατί παραπονιούνται οι γονείς;

Για την καθυστέρηση στον προγραμματισμό βαφτίσεων, την ακρίβεια που επηρέασε και τον τομέα αυτό όπως και για τον συνωστισμό που επικρατεί μίλησε στο ThemaOnline η διοργανώτρια γάμων και βαφτίσεων και ιδιοκτήτρια της Veniz Events Wedding in Cyprus, Αλίκη Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Αλίκη ανέφερε πως επικρατεί ένας συνωστισμός με βαφτίσεις αυτό το καλοκαίρι αφού λόγω της πανδημίας καθυστέρησαν και αναβλήθηκαν πολλές από τις προγραμματισμένες βαφτίσεις. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτούν οι βαφτίσεις και σε πολλές περιπτώσεις να μην μπορεί να ανταπεξέλθει η αγορά, οι επιχειρήσεις και διοργανωτές. Ανέφερε πως σε μερικές περιπτώσεις αναγκάζονται οι γονείς να προσφεύγουν σε τυπικές βαφτίσεις, δηλαδή μόνο με τους πολύ στενούς συγγενείς.

«Λόγω της μεγάλης ζήτησης για βαπτίσεις, έχει πελάτες που δεν βρίσκουν ημερομηνίες και κλείνουν πλέον για πρώτη φορά καθημερινές, ενώ παλιά αυτό δεν συνηθιζόταν», δήλωσε.

Λόγω της εκτόξευσης των τιμών και της ακρίβειας που έπληξε και αυτόν τον τομέα, για να μπορεί να ανταπεξέλθει ο κόσμος και να διοργανώσει μια βάπτιση πρέπει πλέον να μειώσει τα έξοδα και να περιοριστεί, και στον αριθμό καλεσμένων και στα υπόλοιπα, διευκρίνισε.

Σημείωσε έπειτα το γεγονός, πως αρκετοί γονείς άργησαν να βαπτίσουν το μωρό τους, και έκαναν παράπονα, αφού ως γνωστόν τα πλείστα μωρά βαπτίζονται στην ηλικία των 5-6 μηνών.

Καταληκτικα, πρόσθεσε, «Ελπίζουμε να μην μας ξανακλείσουν για να μην γίνει αυτός ο πανικός που γίνεται τώρα», ο οποίος προκαλεί άγχος και στον κόσμο και στους διοργανωτές. Μέχρι και πρωτίστως ο κόσμος φοβόταν να κανονίσει βάπτιση, μπας και ακυρωθεί ξανά, διευκρίνισε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top