Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για επαναφορά του κυπριακού στο προσκήνιο»

Αβέρωφ: «Δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για επαναφορά του κυπριακού στο προσκήνιο»

Τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διεθνείς αντιδράσεις οι οποίες δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για επαναφορά του Κυπριακού στο προσκήνιο, σχολίασε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψηφίος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε αυτούσια την δήλωση του:

«Η καταδικαστέα ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και η διεθνής αντίδραση που προκάλεσε, ευαισθητοποίησε παράλληλα την παγκόσμια κοινωνία ενάντια σε κάθε παράνομη επέμβαση.

Σε αυτό το περιβάλλον, η ιστορική ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με έκανε υπερήφανο ως Έλληνα Κύπριο, όπως και όλους τους Έλληνες ανά το παγκόσμιο, πετυχαίνοντας να θέσει το κυπριακό με τρόπο που καταχειροκροτήθηκε από το σύνολο των μελών του Κογκρέσου.

Η ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού, μαζί με τις ενέργειες της κυβέρνησής μας, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για επαναφορά του κυπριακού στο προσκήνιο.

Την ίδια ώρα καταδικάζουμε τις νέες, απαράδεχτες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια και ο Δημοκρατικός Συναγερμός και εγώ προσωπικά, θα κινηθούμε σε όλα τα διεθνή φόρα για στήριξη ενάντια στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν από την Στρατιωτική παρέλαση

Ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν από την Στρατιωτική παρέλαση

Σήμερα 1η Οκτωβρίου 2023, λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ., στη λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στον Στρόβολο, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top