ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα μαχαίρια» Παμπορίδης-Σιζόπουλος για το ΓεΣΥ – «Δεν έχει τα κότσια να υποβάλει υποψηφιότητα, θα τον φτύσει ο κόσμος»

«Στα μαχαίρια» Παμπορίδης-Σιζόπουλος για το ΓεΣΥ – «Δεν έχει τα κότσια να υποβάλει υποψηφιότητα, θα τον φτύσει ο κόσμος»

Μαίνεται η κόντρα Γιώργου Παμπορίδη-Μαρίνου Σιζόπουλου, με αφορμή τις τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ για το ΓεΣΥ.

Ο πρώην υπουργός Υγείας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος «δεν έχει τα κότσια να υποβάλει ο ίδιος υποψηφιότητα και θα μπει στη λογική την συναλλαγής με άλλο υποψήφιο, προειδοποιώ πως όποιον στηρίξει τελικά στις εκλογές αυτός ο τύπος, θα θεωρηθεί αυτόματα της ίδιας ποιότητας και ηθικής και θα τον φτύσει ο κόσμος».

Ολόκληρη η τοποθέτηση Γιώργου Παμπορίδη:

«Μαθαίνω πάλι πως ο Σιζόπουλος κατά την τελευταία προσπάθεια του να κτυπήσει το ΓεΣΥ, αφού έφαγε πάλι ξύλο στην Επιτροπή Υγείας από αυτούς που τάχθηκαν να το προστατεύουν, με ξαναέπιασε στο στόμα του.

Κάθε φορά που με συκοφαντεί αυτός ο τύπος, αισθάνομαι πλέον τιμή αφού το να σε βρίζει ένας τύπος που βρίσκεται δεκαετίες στη πολιτική χωρίς να μπορεί να επιδείξει τίποτε παρά μόνο δολοπλοκίες, ένας τύπος που στην συνείδηση της κοινωνίας έχει ήδη καταταχθεί εκεί που του αρμόζει, μόνο τιμή μπορεί να μου προσδίδει. Καιρός να τελειώνουμε μ' αυτούς τους τύπους οριστικά:

Επειδή ο Σιζόπουλος δεν έχει τα κότσια να υποβάλει ο ίδιος υποψηφιότητα στις προεδρικές και θα μπει στη λογική την συναλλαγής με άλλο υποψήφιο, προειδοποιώ πως όποιον στηρίξει τελικά στις εκλογές αυτός ο τύπος, θα θεωρηθεί αυτόματα της ίδιας "ποιότητας κ ηθικής" και θα τον φτύσει ο κόσμος.

Η κοινωνία δεν ανέχεται πλέον να "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Εμείς είμαστε οι νοικοκυραίοι κ θα φροντίσουμε οι πολιτικοί αυτού του τύπου κ όλα τα τσιράκια του συστήματος να πάνε σπίτι τους μια κ έξω. Το διακύβευμα είναι το μέλλον των παιδιών μας. #ΚάτωΤαΧέρια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top