Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:10 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:30, με την επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων.
Η πυρκαγιά έκαψε έκταση 1,5 εκταρίου με χαμηλή άγρια βλάστηση.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα, εθελοντές με τρία μικρά πυροσβεστικά των κοινοτήτων και τρεις ιδιωτικούς ελκυστήρες.
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις