Προβλήματα στο οδόφραγμα της Δερύνειας - Καταγγελία για καθυστερήσεις από έλλειψη προσωπικού

Προβλήματα στο οδόφραγμα της Δερύνειας - Καταγγελία για καθυστερήσεις από έλλειψη προσωπικού

Το «υπουργείο εξωτερικών» ισχυρίζεται ότι έχουν προκύψει προβλήματα ως προς τη λειτουργία του οδοφράγματος της Δερύνειας.

Οπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γιενί Ντουζέν» γράφει σήμερα ότι το «υπουργείο εξωτερικών» ανακοίνωσε ότι χθες σημειώθηκαν προβλήματα στο οδόφραγμα της Δερύνειας, με κατεύθυνση τις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έδωσε στην εφημερίδα το «υπουργείο εξωτερικών», τα προβλήματα προέκυψαν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Όπως αναφέρθηκε, για το θέμα ήδη έχουν ενημερώσει την Ειρηνευτική Δύναμη από την οποία αναμένουν απάντηση.

Σε ανακοίνωσή του, το «υπουργείο εξωτερικών» αναφέρει ότι οι δυσκολίες που υπήρξαν στις διελεύσεις, αφορούσαν μόνο τους Τουρκοκύπριους και όχι τους Ελληνοκύπριους ή τους πολίτες τρίτων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».