Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 26 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνελήφθη άντρας 37χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ Νοεμβρίου, 2021 και Μαρτίου, 2022. Από χώρο του κτιρίου στη Λεμεσό, όπου παλαιότερα λειτουργούσε εστιατόριο, φέρεται να κλάπηκαν μεταξύ άλλων, εξοπλισμός του εστιατορίου και ηλεκτρικές συσκευές.

Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε εκτιμάται ότι είναι ύψους 100,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE