Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Έκλεψαν παλιό εστιατόριο στη Λεμεσό - Πάνω από 100 χιλ. ευρώ η αξία του εξοπλισμού

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 26 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, συνελήφθη άντρας 37χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ Νοεμβρίου, 2021 και Μαρτίου, 2022. Από χώρο του κτιρίου στη Λεμεσό, όπου παλαιότερα λειτουργούσε εστιατόριο, φέρεται να κλάπηκαν μεταξύ άλλων, εξοπλισμός του εστιατορίου και ηλεκτρικές συσκευές.

Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε εκτιμάται ότι είναι ύψους 100,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE