Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Τα περιστατικά προκάλεσαν για ακόμη μια φορά προβληματισμό, καθώς ομάδες ανηλίκων αλλοδαπών πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.
Πιο συγκεκριμένα όπως παρακολουθούμε και σε βίντεο, έπεσε ξύλο, πετούσαν πέτρες καρέκλες και ξύλα, ενώ τέλος στις συμπλοκές έδωσαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.
Από τους καβγάδες τραυματίστηκαν τέσσερα πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος ανάρτησε βίντεο από τα επεισόδια, κάτω από το οποίο έγραψε: «Αυτά συμβαίνουν στο ξενοδοχείο στη Πάφο που φιλοξενούνται οι ασυνόδευτοι ανήλικοι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




