Τρόμο προκαλούν βίντεο από επεισόδια στην Πάφο - Ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια

Τρόμο προκαλούν βίντεο από επεισόδια στην Πάφο - Ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαίου στην Πάφο, στον χώρο φιλοξενίας που διαμένουν ασυνόδευτα παιδιά.

Τα περιστατικά προκάλεσαν για ακόμη μια φορά προβληματισμό, καθώς ομάδες ανηλίκων αλλοδαπών πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως παρακολουθούμε και σε βίντεο, έπεσε ξύλο, πετούσαν πέτρες καρέκλες και ξύλα, ενώ τέλος στις συμπλοκές έδωσαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Από τους καβγάδες τραυματίστηκαν τέσσερα πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος ανάρτησε βίντεο από τα επεισόδια, κάτω από το οποίο έγραψε: «Αυτά συμβαίνουν στο ξενοδοχείο στη Πάφο που φιλοξενούνται οι ασυνόδευτοι ανήλικοι.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE