Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

«Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει», τονίζει σε γραπτή Δήλωση το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης.

Αυτούσια η δήλωση:

Η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Αντί για μέτρα, μετά από πολύμηνη αδράνεια, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη ανακοίνωσε νέες συσκέψεις για λήψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη κοινωνικά ανάλγητη αρνείται την πραγματικότητα. Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει και τη ζει στο πετσί του ο κυπριακός λαός. Κλείνει τα μάτια στην αισχροκέρδεια.

Το ΑΚΕΛ εδώ και καιρό κατάθεσε προτάσεις νόμου για κατάργηση της διπλής φορολογίας και πλαφόν στα καύσιμα, για μείωση του ΦΠΑ σε αγαθά και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την υστάτη να ανταποκριθεί στις προτάσεις του ΑΚΕΛ και τα αιτήματα της κοινωνίας. Χρειάζονται μέτρα τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE