Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

«Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει», τονίζει σε γραπτή Δήλωση το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης.

Αυτούσια η δήλωση:

Η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Αντί για μέτρα, μετά από πολύμηνη αδράνεια, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη ανακοίνωσε νέες συσκέψεις για λήψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη κοινωνικά ανάλγητη αρνείται την πραγματικότητα. Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει και τη ζει στο πετσί του ο κυπριακός λαός. Κλείνει τα μάτια στην αισχροκέρδεια.

Το ΑΚΕΛ εδώ και καιρό κατάθεσε προτάσεις νόμου για κατάργηση της διπλής φορολογίας και πλαφόν στα καύσιμα, για μείωση του ΦΠΑ σε αγαθά και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την υστάτη να ανταποκριθεί στις προτάσεις του ΑΚΕΛ και τα αιτήματα της κοινωνίας. Χρειάζονται μέτρα τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht