ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να ανταποκριθέι σε πυρκαγιά Υπαίθρου από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μεταξύ των Κοινοτήτων Ψιμολόφου, Μαρκί και Αναλιόντα στην Λευκωσία.
Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα και ζητήθηκαν περαιτέρω ενισχύσεις από τους Σταθμούς Λευκωσίας.
Νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.
Ανταπόκριση σε πυρκαγιά Υπαίθρου σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μεταξύ των Κοινοτήτων Ψιμολόφου, Μαρκί και Αναλιόντα στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα και ζητήθηκαν περαιτέρω ενισχύσεις από τους Σταθμούς Λευκωσίας. Νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.
— Andreas Kettis (@akettis) May 21, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




