Στο Ελ Αλαμέιν ο ΠτΔ: Διμερής συνάντηση με Σίσι – Δείτε φωτογραφίες
Στο αεροδρόμιο του Ελ Αλαμέιν αφίχθηκε γύρω στις 9:40 το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για την Τριμερή Σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπο έλεγχο στην περιοχή μεταξύ Ψιμολόφου, Τσέρι και Αναλυόντα.
Επρόκειτο για 4 εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχές στη Λευκωσία - Στο σημείο η Πυροσβεστική
Για την κατάσβεση χρειάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ, από Τμήμα Δασών, 1 Φ.Μ.Π. από Ταμείο Θήρας και 5 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες.
Η πυρκαγιά οριοθέτειται και γίνονται τελικές κατασβέσεις.
Η πυρκαγιά είναι υπο έλεγχο στην περιοχή μεταξύ Ψιμολόφου, Τσέρι και Αναλυόντα. 4 εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. 3 πυροσβ όχηματα από την Π.Υ, από Τμήμα Δασών, 1 Φ.Μ.Π. από Ταμείο Θήρας και 5 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες. Οριοθέτειται και γίνονται τελικές κατασβέσεις.
— Andreas Kettis (@akettis) May 21, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




