Υπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχές στη Λευκωσία - Γίνονται τελικές κατασβέσεις

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχές στη Λευκωσία - Γίνονται τελικές κατασβέσεις

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχές στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπο έλεγχο στην περιοχή μεταξύ Ψιμολόφου, Τσέρι και Αναλυόντα.

Επρόκειτο για 4 εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. 

Για την κατάσβεση χρειάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ,  από Τμήμα Δασών, 1 Φ.Μ.Π. από Ταμείο Θήρας και 5 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες.

Η πυρκαγιά οριοθέτειται και γίνονται τελικές κατασβέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE