Ρωσικό Υπ. Αμυνας: Πυραυλική επίθεση από Ρωσία κατέστρεψε φορτίο με όπλα από Δύση για την Ουκρανία

Ρωσικό Υπ. Αμυνας: Πυραυλική επίθεση από Ρωσία κατέστρεψε φορτίο με όπλα από Δύση για την Ουκρανία

Τo ρωσικό Υπουργείο Αμυνας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων που είχε στείλει η Δύση στην Ουκρανία, στην περιφέρεια Ζιτομίρ, δυτικά του Κιέβου.

Το Υπουργείο Άμυνας σε μήνυμά του στο Telegram αναφέρει ότι «πύραυλοι Kalibr υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς, που εκτοξεύθηκαν από θαλάσσης, κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μαλίν, στην περειφέρεια Ζιτομίρ.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα όπλα αυτά προορίζονταν για τις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή του Ντονμπάς, στα ανατολικά, όπου έχουν επικεντρωθεί οι συγκρούσεις.

Την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters, τα οποία ωστόσο δεν ήταν σε θέση να την επιβεβαιώσουν από ανεξάρτητη πηγή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE