Η Βίκυ Καγιά επανέρχεται για την Έλενα Χριστοπούλου – «Μάλλον πικρία θα έχει»

Η Βίκυ Καγιά επανέρχεται για την Έλενα Χριστοπούλου – «Μάλλον πικρία θα έχει»

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ για το Μεγάλο Κανάλι.

Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε – και συζητήθηκαν – σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό; Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…».

«Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη».

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν. Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να συνεργάζομαι αρμονικά με το κανάλι. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλω εγώ και το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με κανάλια. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Είναι υποτιμητικό και για τη διοίκηση του καναλιού μου, στο STAR και τους ανθρώπους που δουλεύουν μέρα νύχτα για να πηγαίνουν τα πράγματα αρμονικά να λέγονται αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE