Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει με τη... μάσκα ομορφιάς του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει με τη... μάσκα ομορφιάς του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αγαπά τα social media και αρκετά συχνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μοιράστηκε ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο από τη ρουτίνα του, στο Instagram. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συγκεκριμένα, έκανε το μποτέ του και ειδικότερα, περιποιήθηκε το πρόσωπό του. Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο ίδιος φορά ένα ειδικό σκουφάκι, ενώ η μάσκα ομορφιάς καλύπτει το πρόσωπό του, εκτός από τα μάτια του.

Όπως προκύπτει από story με βίντεο που ανέβασε νωρίτερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ετοιμαζόταν για μία φωτογράφιση και για αυτό φρόντισε το πρόσωπό του να λάμπει.

Δείτε τη φωτογραφία

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE