Μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Τροχαίο ατύχημα τις πρωινές ώρες στα Πλατάνια

Μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Τροχαίο ατύχημα τις πρωινές ώρες στα Πλατάνια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου στην περιοχή του εκδρομικού χώρου Πλατανιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 08:40 το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κάταγμα στο αριστερό χέρι και αριστερό πόδι. Ο μοτοσικλετιστής κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος και προστατευτική στολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE