Δύο οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο - Η κατάσταση της υγείας τους

Δύο οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο - Η κατάσταση της υγείας τους

Δύο ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για 17χρονο και 24χρονο, οι οποίοι έχασαν την ισσοροπία τους και έπεσαν στην καταπακτή του γηπέδου.

Μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο 17χρονος οπαδός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, ενώ ο 24χρονος κάκωση στο αριστερό του πόδι.

Οι δύο οπαδοί έλαβαν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE