Έπιασαν 25χρονο μέσα σε εκκλησία στη Λεμεσό – Προσπαθούσε να κλέψει το παγκάρι

Έπιασαν 25χρονο μέσα σε εκκλησία στη Λεμεσό – Προσπαθούσε να κλέψει το παγκάρι

Χειροπέδες σε 25χρονο πέρασαν οι Αρχές, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη εκκλησίας και κλοπή χρηματικού πόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της εκκλησίας, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο μπήκε στον ναό από το παράθυρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος επιχείρησε να κλέψει το παγκάρι, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς τον ανέκοψαν τα μέλη που εισήλθαν στην εκκλησία.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 25χρονος χτύπησε σε παρακείμενο σκάμνο με αποτέλεσα να τραυματιστεί.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου φόρεσαν χειροπέδες στον 25χρονο.

Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού 1.400 ευρώ, το οποίο είχε κλαπεί στις 13 και 20 Μαΐου, καθώς και της νυχτερινής διάρρηξης εκκλησίας στις 23 Μαΐου.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE