Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο Μητσοτάκης πολιτεύεται σωστά - Η Ελλάδα στριμώχνει την Τουρκία μέσω συμμαχιών

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο Μητσοτάκης πολιτεύεται σωστά - Η Ελλάδα στριμώχνει την Τουρκία μέσω συμμαχιών

Θέση για τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού πήρε ο Προέδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Η χτεσινή τοποθέτηση του Προέδρου της Τουρκίας, απόδειξη της ενόχλησής του, είναι επιβεβαίωση του πόσο σωστά πολιτεύεται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καθιστώντας την Ελλάδα αξιόπιστη και στριμώχνοντας την Τουρκία μέσα από το χτίσιμο συμμαχιών στη βάση του διεθνούς δικαίου και τον σωστό και ξεκάθαρο προσανατολισμό της χώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.