Η Αδούλωτη Κερύνεια κάνει λόγο για «αδράνεια» σε σχέση με Αμμόχωστο - Επαναλαμβάνει υποστήριξη προς Κολοκασίδη

Η Αδούλωτη Κερύνεια κάνει λόγο για «αδράνεια» σε σχέση με Αμμόχωστο - Επαναλαμβάνει υποστήριξη προς Κολοκασίδη

Η Αδούλωτη Κερύνεια σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "συνεπής στον αγώνα της για απελευθέρωση και επιστροφή, υποστηρίζει για τις Προεδρικές Εκλογές 2023, τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιώργο Κολοκασίδη" προσθέτοντας ότι "σε ό,τι αφορά το Κυπριακό προσφέρεται να τερματίσει την πορεία παράδοσης της Κύπρου στην Τουρκία και τα ξένα συμφέροντα και να τροχοδρομήσει αντικατοχικό αγώνα για απελευθέρωση της, με αποκατάσταση όλων των βασικών αρχών Δικαίου που παραβιάσθηκαν στην Κύπρο το 1974".

Με αφορμή τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο, η Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει ότι "η Τουρκία συνεχίζει ανενόχλητη την προέλασή της στην Αμμόχωστο. Λέμε ανενόχλητη διότι δεν βλέπουμε να αντιμετωπίζεται η πρόκληση με αποτελεσματικό τρόπο, αλλά με τον ίδιο ηττοπαθή, κενού περιεχομένου τρόπο, που έχουν εγκαταλειφθεί όλα τα κατεχόμενα εδάφη μας στο έλεος του Τούρκου κατακτητή".

"Τα Κόμματα παραμένουν αδρανή και δεν κινητοποιούν το λαό ο οποίος αφήνεται να εφησυχάζει στις πολυθρόνες του. Η δε Κυβέρνηση κάμνει εκστρατεία περαιτέρω αναβάθμισης του παράνομου καθεστώτος, με ΜΟΕ τα οποία προωθεί για να σωθεί τάχα, η περίκλειστη Αμμόχωστος".

Η Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει τέλος ότι στηρίζει τον Γιώργο Κολοκασίδη ο οποίος σε ό,τι αφορά το Κυπριακό «προσφέρεται να τερματίσει την πορεία παράδοσης της Κύπρου στην Τουρκία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE