ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η επόμενη μέρα για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μετά την πανδημία

Η επόμενη μέρα για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μετά την πανδημία

H Στέγη Καϊμακλίου «Αρχάγγελος Μιχαήλ» μαζί με τους συνεργάτες της, το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους The Speakers Self Development Lab, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν έμπρακτα ευκαιρίες και χρώμα στις γκρίζες σκιές που προκάλεσε η πανδημία στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Κάνοντας πλέον καθημερινή πράξη το σύνθημα Κοινωνικής Προσφοράς «Μόνο Μαζί Μπορούμε να Μοιραζόμαστε» τολμήσαμε και πορευτήκαμε σε νέα πρωτότυπα μονοπάτια πέραν από κάθε οδό άνεσης και ζώνη ασφάλειας.

Αξιοποιώντας καινοτόμους τρόπους γνώσης και παρέμβασης, υπερβήκαμε κάθε δυσκολία και εμπόδια που ταρακούνησαν τις ζωές μας και αφού ξεπεράσαμε την καταιγίδα, δημιουργήσαμε καλύτερες συνθήκες.

Πραγματοποιήσαμε νέες προσθήκες στην καθημερινότητα μας για να χαρίσουμε στιγμές ελπίδας, χαράς στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία όλο αυτό το διάστημα δέχτηκαν και τη μεγαλύτερη πίεση αφού αποδεδειγμένα ήταν και οι πιο ευάλωτη πληθυσμιακή ομάδα.

Για πρώτη φορά, στις 23 έως τις 25 Μαΐου, θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο τους συνεργάτες μας προκειμένου να βιώσουμε διά ζώσης, προσωπικό και εξυπηρετούμενοι, τις παρεμβάσεις ενδυνάμωσης, στήριξης που διαδικτυακά παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

Κυνηγώντας ένα βαθύτερο νόημα, αψηφώντας κάθε δυσκολία τολμήσαμε γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν τις καλύτερες ιστορίες και αξίζουν το σεβασμό όλων μας.

Το συναπάντημα όλων όσων αγκάλιασαν τη Στέγη μας δεν ήταν τυχαίο. Μας συνέδεε ένας ανώτερος σκοπός, ένα εξαίρετο έργο, όπου το πάθος η αγάπη και η αφοσίωση έλυσαν κάθε περιορισμό οδηγώντας τους ανθρώπους μας αν και έγκλειστοι, όλο αυτό το διάστημα, στην αφύπνιση, στη βελτίωση και στο φως της επόμενης μέρας.

Μαζί μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα καλύτερα από ό,τι τα βρήκαμε. Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας, τις καλές πρακτικές και πώς αυτές συνέβαλλαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κλειστές δομές εν καιρώ πανδημίας, γιατί η δική μας Αποστολή είναι και Δική σας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top