ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας τριών παιδιών ο θανών - Δεν δεχόταν βοήθεια από τους ψαράδες και κραύγαζε

Πατέρας τριών παιδιών ο θανών - Δεν δεχόταν βοήθεια από τους ψαράδες και κραύγαζε

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τον θάνατο του 34χρονου πατέρα τριών παιδιών από τον Μαζωτό. Ως γνωστόν, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ψαρολίμανο, στο Μακένζι της Λάρνακας.

Το βράδυ της Κυριακής (28/06) ο Μάριος Μιχαήλ εντοπίστηκε να βρίσκεται πάνω στον κυματοθραύστη (βράχια) γυμνός, σε κατάσταση πανικού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο στο οποίο βρισκόταν. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν αστυνομικοί για να τον βοηθήσουν, ο Μ.Μ. ήταν αρνητικός, κραύγαζε (σ.σ. φερόταν να έλεγε «αφήστε με») και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα (στην αντίθετη πλευρά από την παραλία).

Ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή και είχαν σπεύσει στο σημείο για να βοηθήσουν, του έριξαν καλάμι για να τον βοηθήσουν να βγει από το νερό, όμως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από πλευράς του. Όταν ανασύρθηκε από τη θάλασσα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να αντιδράσει.

Ο Μ.Μ. είχε χωρίσει πρόσφατα ( στις 20 του τρέχοντος μήνα από το δεσμό που διατηρούσε) και είναι πατέρας τριών παιδιών. Εργαζόταν ως διανομέας σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ταχυφαγείου. Η αστυνομία αξιολογεί κάποια μηνύματα που είχε «ανεβάσει» στο λογαριασμό του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

 

Διαβάστε επίσης

Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος - Σε αφύσικα αίτια εκ πρώτης αποδίδεται ο θάνατος του (Δείτε τις φώτο)

Νεκρός 34χρονος στον Μαζωτό – Αναμένεται να μιλήσει η νεκροψία για τους λόγους

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top