Τον σταμάτησαν για έλεγχο και επιτέθηκε σε Αστυνομικούς - Θετικός στο τεστ

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και επιτέθηκε σε Αστυνομικούς - Θετικός στο τεστ

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο της πρόληψης οδικών συγκρούσεων, διενήργησαν χθες τροχονομικούς έλεγχους σε διάφορες περιοχές της Επαρχίας Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία, όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις.

Κατά τους τροχονομικούς έλεγχους, κατασχέθηκαν επτά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο.

Επίσης, για έλεγχο ανακόπηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στον 19χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, σε όλο το οδικό δίκτυο παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE